Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
Blueberry cheesecake
Kaastaart met blauwe bessen en speculoos
Print Recipe
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
1
hour
hr
15
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
30
minutes
mins
Course
Brunch, Dessert, Snack
Cuisine
Belgisch
Servings
8
Calories
200
kcal
Ingredients
Bodem
200-250
g
Speculoos
65
g
Gesmolten boter
Vulling
500
g
Plattekaas
250
g
Ricotta
100
g
Kristalsuiker
3
Eieren
300
g
Bosbessen
Instructions
Verwarm de oven op 160°C.
Verkruimel de speculoos in de blender of keukenrobot tot crunch en meng de gesmolten boter erdoor.
Leg een bakpapiertje in je bakvorm (of niet als je een durver bent en een springvorm hebt) en druk de speculoosbrei aan met je vingers op de bodem.
Meng de plattekaas, ricotta, eieren en kristalsuiker door elkaar. Stort over de bodem en bedek met de bosbessen.
Bak 70-80min op 160°C. Bon appétit!