Go Back
Chocoladekoekjes met havermoutmeel

Chocola Chip Cookies

Prep Time 5 minutes
Cook Time 20 minutes
Servings 22 koekjes

Ingredients
  

  • 250 g Bloem (zelfrijzende)
  • 200 g Boter (op kamertemperatuur)
  • 100 g Chocolade vlokken
  • 60 g Havermoutmeel
  • 60 g Kristalsuiker
  • 60 g Basterdsuiker (donkerbruine)
  • 1 Ei
  • Goede snuif zout

Instructions
 

  • Laat de boter lang op voorhand op kamertemperatuur komen.
  • Verwarm de oven op 175°C
  • Meng alle ingrediënten door elkaar en voeg als laatste de chocolade parels toe.
  • Neem een koffielepel als maat om de grootte van je koekjes te bepalen. Ongeveer één volle koffielepel deeg maakt een goed koekje. Maak bolletjes in je hand en druk ze plat op je ovenschaal.
  • Bak gedurende 20min en klaar!