Warm de melk en voeg de boter eraan toe tot ze smelt. Meng goed door elkaar met een garde.
Voeg de rest van de ingrediënten (bloemsuiker, eieren, eidooiers, bloem, vanillesuiker en rum) samen en klop goed door elkaar.
Meng nu het warme mengsel door de koude ingrediënten. Je krijgt een lopende pannenkoek-achtige deeg, dat is perfect normaal. Plaats 24u in de koelkast met plastic folie over.
Dag 2 (bakdag)
Verwarm de oven op 200°C.
Giet het beslag in de vormpjes tot 1cm van de rand.
Plaats de cannelés 30-40min in de oven op 200°C (afhankelijk of je grote of kleine vormpjes hebt) en vervolgens nog eens 15min op 180°C.
Klaar!
Heb je deeg over en zitten je vormpjes vol? Je zal niet teleurgesteld zijn als je het restje bakt als een pannenkoek en in stukjes snijdt om op te eten... #eentjevoorhetkeukenteam