We beginnen met de dipsaus: Doe de cashewnoten in de blender en zet ze ongeveer half onder water. Goed blenden tot je een cashewpasta krijgt.
Voeg er vervolgens citroensap bij (½ citroen), honing, arachideolie en sojasaus. Blend opnieuw of meng door elkaar tot een homogene dip. Je kan dit makkelijk een dag op voorhand maken trouwens.
Dan nu de rijstrolletjes! Kluts de eieren met een beetje melk en giet in een ingevette pan. Bestrooi goed met peper.
Ondertussen kan je de avocado in reepjes snijden en de ajuintjes + notensla klaar zetten.
Snijd de omelet in reepjes zoals je met de avocado deed. Nu ben je klaar om de rijstvellen te beleggen!
Het rijstpapier wordt wak door 10sec in lauw water te leggen. Dan zijn ze klaar om te beleggen en te rollen. Beleg met een reepje omelet, 2 reepjes avocado, rucola en strooi er de ajuintjes over. Rol voorzichtig toe en snijd in 2.
Serveer de rolletjes met de dipsaus.