Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Gehaktbrood met kropsla en tomaten
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Course
Hoofdgerecht, lunch
Servings
2
Ingredients
500
g
Gehakt (gemengd)
1
Ei
2-3
el
Paneermeel
Peper & zout
1
Kropsla
3
Tomaten
1
tl
Mayonnaise
Aromat (Knor)
(Handvol krieltjes)
Instructions
Verwarm de oven op 160°C.
Meng het ei, paneermeel, peper en zout door het gehakt. Maak een bolletje en plaats het 40min in een ovenschaal in de oven.
Was ondertussen de kropsla, verwijder de lelijke of hele harde stukken en drogen maar! Was de tomaten en snijd de in schijfjes.
Eventueel breng je een paar krieltjes aan de kook terwijl je gehaktbroodje bakt.
Op je bord doe je een beetje aromat en/of mayo op je sla en tomaten. Dat geeft er een hele lekkere smaak aan.
Als het gehaktbrood klaar is, snij je er plakjes van en klaar! Smakelijk :-)