Go Back
Gehaktbrood met kropsla

Gehaktbrood met kropsla en tomaten

Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Course Hoofdgerecht, lunch
Servings 2

Ingredients
  

  • 500 g Gehakt (gemengd)
  • 1 Ei
  • 2-3 el Paneermeel
  • Peper & zout
  • 1 Kropsla
  • 3 Tomaten
  • 1 tl Mayonnaise
  • Aromat (Knor)
  • (Handvol krieltjes)

Instructions
 

  • Verwarm de oven op 160°C.
  • Meng het ei, paneermeel, peper en zout door het gehakt. Maak een bolletje en plaats het 40min in een ovenschaal in de oven.
  • Was ondertussen de kropsla, verwijder de lelijke of hele harde stukken en drogen maar! Was de tomaten en snijd de in schijfjes.
  • Eventueel breng je een paar krieltjes aan de kook terwijl je gehaktbroodje bakt.
  • Op je bord doe je een beetje aromat en/of mayo op je sla en tomaten. Dat geeft er een hele lekkere smaak aan.
  • Als het gehaktbrood klaar is, snij je er plakjes van en klaar! Smakelijk :-)