Over Bybien

Hi! IK BEN KATRIEN (AKA BIEN)

Efficiënte chef & DIY fool. Houdt van koken, hond Floris en probeert mindfultmind te zijn.

Het ontstaan van ByBien

Officieel is mijn naam Katrien… Maar toen ik geboren werd, mijn broer en zus nog minder welbespraakt waren en Gertje nog het baasje van Samson was, werd mijn naam al snel gereduceerd tot Bien. 28 jaar later is dit nog steeds aan de hand. Het werd recent nogmaals bevestigd toen mijn neefje leerde praten en ook hij de medeklinkers in mijn naam maar niets vond. En zo geschiedde. Alles wat op deze blog verschijnt is gemaakt door Bien en zo kwam de woordspeling By Bien.

DIY

Ik ben best overtuigd van Roger zijn motto “Wat je zelf doet, doe je meestal beter”. De meeste zaken zijn geen rocket science, maar dat besef je pas al doende. Ik zal jullie wat moeite sparen en zelf uittesten of een recept, DIY of product de moeite loont. En alles wat ik onderweg leer, delen. Zo kunnen jullie met een gerust(er) hart beginnen aan een volgend project!

Koken

Ik ben ook grote fan van efficiënt koken: een goede balans tussen lekker, eenvoudig, snel en gezond. Ik kook graag, maar de staat van de keuken ligt me tegelijk ook nauw aan het hart. Het is één zaak om kookkunsten boven te halen, maar achteraf de dweil moeten bovenhalen vermijd ik liever… Daarom ben ik grote fan van simpele gerechtjes.

Ook in de keuken geldt Roger zijn motto. Als je goede ingrediënten koopt, kan je met een paar basics hele lekkere gerechten op tafel toveren. En als je zelf kookt, heb je ook 100% in de hand wat je eet.

Producten

Af en toe probeer ik eens nieuwe producten uit die me worden aangeraden door familie of vrienden. Als ze echt goed zijn, zodanig dat ik ze gebruik in mijn dagelijks leven, dan zal ik ze zeker met jullie delen!

Wat je zelf doet, doe je meestal beter.

Roger van dobbit tv

Dank jullie wel om mijn blog te lezen!

Het idee van een blog spookt al heel lang door mijn hoofd, maar ik heb er voordien nooit de tijd voor gemaakt en al zeker niet de foto’s. Ik ben dus heel blij dat dit online kan en ik met jullie kan beginnen delen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden :-).

Heb je een suggestie of vragen over een recept? Wil je graag samenwerken? Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier of op info@bybien.be.

Veel liefs,

Babien

Close
Fluvio © Copyright 2020. All rights reserved.