Smoothie met rode vruchten

791

In de zomer ben ik gek op smoothies als ontbijt. Het is zo smaakvol en super snel klaar, ideaal voor ’s ochtends dus.

Toegegeven, het zal waarschijnlijk veel suiker bevatten, maar mijn persoonlijke regel is: zolang ik dezelfde hoeveelheid fruit in niet-geblendde toestand ook zou kunnen opeten vind ik het ok.

Je kan smoothies echt in alle variaties maken! Ik gooi er eigenlijk gewoon het fruit in dat ik in huis heb en als dat wat weinig is, dan voeg ik er wat diepvries fruit aan toe. Zowel blauwe bessen als frambozen komen prima uit de diepvries en toevoegen van diepvries fruit maakt je smoothie ineens ook lekker koud. Voeg niet meer dan één soort fruit toe uit de diepvries ander maak je eerder ijs dan smoothie…

Sinds 2 jaar ben ik helemaal verknocht aan mijn blender van NutriBullet. Een kleine blender is echt perfect om smoothies in de maken omdat het fruit dicht genoeg bij het mes komt. Heb je een te papperige smoothie? Voeg nog wat (appel)sap toe.

Enjoy!

Smoothie met ananas, banaan, framboos en blauwe bessen

Smoothie rode vruchten

Prep Time 5 minutes
Course Drankjes, Ontbijt, Smoothie
Servings 2

Equipment

  • Blender

Ingredients
  

  • 1 Banaan
  • 100 g Aardbei of framboos (kan diepvries)
  • 1 glas Appelsap
  • 100 g Blauwe bessen (kan diepvries)
  • 100 g Ananas (hoeft niet)

Instructions
 

  • Smoothie met ananas, banaan, framboos en blauwe bessen
  • Smoothie met rode vruchten
  • Smoothie met rode vruchten
Close
Fluvio © Copyright 2020. All rights reserved.