Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
American cookies met witte chocolade
Print Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Course
Brunch, Dessert, Snack
Servings
4
Ingredients
150
g
tarwemeel
115
g
boter (kamertemperatuur)
80
g
kristalsuiker
80
g
cassonade
70
g
zwarte chocolade
70
g
witte chocolade
1
ei
Instructions
Verwarm de oven op 200°C.
Meng de zachte boter met de suiker en voeg het ei toe.
Voeg nu ook de bloem toe tot je een homogene massa krijgt.
Snijd de chocolade in kleine brokjes (of koop chocoladedruppels) en meng ze met een houten spatel of pannenlikker door het deeg.
Spatel het deeg op een ovenplaat met bakpapier. Eén koekje is een kleine eetlepel.
Bak de koekjes nu 8-10min in de oven totdat de randen goudbruin worden.
Laat best afkoelen op de ovenplaat want je riskeert dat ze breken als je ze verplaatst.
Smakelijk! En euhm... niet allemaal tegelijk opeten he ;-).