Go Back

Salade met garnaal, komkommer en radijs

Prep Time 20 minutes
Course Bijgerecht, Brunch, lunch
Servings 2

Ingredients
  

  • 100 g Grijze garnalen
  • 1 Romeinse sla
  • 15 g Preischeuten
  • 4 Radijzen
  • 5 cm Komkommer
  • ¼ Appel
  • 1 Witloofstronk
  • 2 Aardappelen
  • 1 el Forelmousse (optioneel)

Instructions
 

  • Bak de patatjes in de pan met een beetje olijfolie/kokosolie.
  • Snijd de romeinse sla in smalle reepjes alsook de radijzen, komkommer en witloof. Meng door elkaar met de preischeuten.
  • Snijd ¼ appel in kleine partjes en meng door de salade samen met de garnalen.
  • Meng de gebakken patatjes erdoor.
  • Indien je toevallig forelmousse in huis hebt, is dat lekker als vervanging op mayonnaise erbij (mijn favoriete is die van Colruyt). Maar even lekker zonder!
  • Smakelijk!