Aluinsteen Deo

653

Ok ik geef het toe… Ik stink wel al eens meer dan ik zelf kan geloven. En hoewel ik eigenlijk hoop dat mijn puberjaren stilaan achter mij liggen, blijft de smelly geur me achtervolgen.

Ik sukkel er eerlijk gezegd echt al jaren mee, heb al veel verschillende merken en soorten deodorant uitgeprobeerd, maar eigenlijk hielp er niets écht. Tot ik deze ontdekking deed…

Een aluinsteen in deo vorm! Je moet de aluinsteen nat maken en vervolgens onder je oksel wrijven. Raar maar waar… HET WERKT! Ik zal niet zeggen dat de geur 100% verdwijnt, maar toch 80-90%. De aluinsteen zou er voor zorgen dat bacteriën minder snel vermenigvuldigen door de ph van onze huid lichtjes te doen dalen en het zijn net die bacteriën die de vieze geur geven.

Ik las op verschillende blogs over het gebruik van deze deo en sommige mensen ervaren een vermindering in zweetproductie, maar dat kan ik niet echt beamen. Ik transpireer nog altijd evenveel, maar nu wel quasi geurloos. Een hele vooruitgang!

Ik vond de mijne bij De Online Drogist, maar je vindt er ook bij Holland & Barret of andere drogisten. Nog een extra voordeel is dat deze deo super goedkoop is! Ik betaalde slechts €5,25 en je doet er schijnt langer dan een jaar mee (ik heb de mijne nu 2 maanden en je kan niet zien dat die al gebruikt is).

Voilà, weer een probleempje opgelost :-).

Good luck!

Join the Conversation

 1. Kim Van Rietvelde says:

  Super tip.
  Mijn zusje heeft de ziekte van Lyme en sukkelt hier ook erg mee door al de medicatie. Ga haar dit is aanraden.

  1. Hey Kim,
   lief dat je een reactie post! Ik hoop dat je zus ermee geholpen is :-).
   Groetjes!

Comments are closed.

Close
Fluvio © Copyright 2020. All rights reserved.