Als alternatief op klassieke pannenkoeken kan je een banaan tussen het deeg mengen. Het geeft een hele lekkere smaak en zo wordt het ook nog voedzamer. Het recept is heel eenvoudig, maar ik deel het toch graag voor de onzekere bakkers.
Ik eet zelf graag kleine pannenkoekjes van dit deeg, maar je kan natuurlijk ook grote maken. Dit recept is anderzijds niet ideaal om dunne flensjes mee te maken.
Bananen pannenkoekjes
Pannenkoeken op basis van banaan, ei, melk, bloem en havermoutmeel.
Ingredients
- 1 banaan
- 1 el havermoutmeel
- 1 el bloem (klassiek meel)
- 1 ei
- 1 glaasje melk
Instructions
- Prak de banaan, kluts het eitje erbij en roer goed door elkaar.
- Meng de andere ingrediënten erbij.
- Bak de pannenkoekjes in een beetje vet (boter of kokosolie bvb.) in de grootte van een vuist.
- Serveer met suiker naar keuze. Mijn favoriet is bloemsuiker :-).
- Smakelijk!