Dit 20 minuten receptje is eigenlijk heel gelijkaardig aan de Zuiderse Quiche met Feta uit een vorige post, maar dan de vereenvoudigde (en lichtere) versie. Zelfde ingrediënten, minder werk en minder calorieën.
Ik maak het dikwijls klaar, soms als lunch om mee te nemen of ’s avonds als het snel moet gaan.
Deze keer gebruikte ik feta van de Aldi, maar na veel vergelijken ben ik tot de conclusie dat de feta van Kolios (Colruyt) mijn favoriete is kwaliteit/prijs. De feta van Aldi smaakt iets sterker door en daar ben ik persoonlijk minder fan van, maar misschien stoort het jullie helemaal niet.
Geniet van deze snelle hap :-).
Parelcouscous met feta
Ingredients
- 2 Courgettes
- 2 Paprika's
- 150 g Parelcouscous
- 200 g Feta
- ½ tl Kokosolie (of ander vet)
Instructions
- Breng water aan de kook voor de parelcouscous.
- Snijd de paprika's in smalle repen en de courgettes in halve cirkels. Stoof ze samen in een beetje kokosolie.
- Eens de parelcouscous gaar is, laat je die even uitlekken en meng daarna door de beetgare groenten.
- Verbrokken feta over de borden en klaar!